Nieuws

Even voorstellen: Ilse Bomhof, aanspreekpunt partners

Nieuws

Ilse Tangelder - NL Greenlabel

Met de komst van Ilse Bomhof (voorheen Tangelder) per 1 januari j.l. hebben onze partners een nieuw vast aanspreekpunt. Ilse neemt daarmee de taken over van Mattijs van Dalen, die zich in 2022 volledig gaat richten op zijn eigen bedrijf. Graag stelt Ilse zich aan je voor.

Beste partners van NL Greenlabel,

Wat fijn en leuk dat ik mijzelf via deze weg alvast aan jullie mag voorstellen. Mijn naam is Ilse Bomhof, ik ben 35 jaar oud en heb een dochter en zoon van en woon in Doetinchem.

Ik ben letterlijk geboren en getogen tussen de bomen in de Kruisbergse bossen van Doetinchem. Als kind realiseer je je niet hoe bijzonder dit is maar nu als volwassene in deze tijd des te meer. 

Vaak trek ik er met mijn gezin op uit om te genieten van al het moois dat ons door de natuur is gegeven of waarbij we de natuur een handje hebben geholpen; denk hierbij bijvoorbeeld aan blote voeten paden. 

Ik hou van lezen, muziek, en doe aan Crossfit en Kickboksen. Ik heb een brede interesse als het gaat om relevante onderwerpen zodat ik actief kan deelnemen aan gesprekken. 

Ik kijk er enorm naar uit om actief aan de slag te gaan met het partnernetwerk van NL Greenlabel en samen op te trekken en te investeren in een fijne en duurzame samenwerking. 

De eerste kennismakingsgesprekken zijn inmiddels gevoerd en momenteel ben ik actief betrokken bij diverse gesprekken van mijn collega’s om de gehele methodiek mij eigen te maken. 

Graag spreek en ontmoet ik jullie allen op korte termijn. Zijn er vragen of opmerkingen schroom dan zeker niet om mij te bellen of te mailen. Graag zelfs.

Tot snel!

Met duurzame groet,

Ilse (i.bomhof@nlgreenlabel.nl)