Onafhankelijke experts

De aanvragen voor een duurzaamheidspaspoort voor producten of planten worden beoordeeld door onafhankelijke assessoren. Dit zijn ervaren experts met een brede blik, die aan de hand van de door NL Greenlabel ontwikkelde methodieken de criteria toetsen. Bent u op zoek naar de assessoren voor het NL Gebiedslabel, klik dan hier.

Jos Schild
Sustainability Manager bij Royal HaskoningDHV

Jos Schild

Jos Schild (Royal HaskoningDHV) “Het is mijn ambitie om onze samenleving te verrijken en onze wijken en steden gezonder en duurzamer te maken. Om die hoge ambitie te bereiken inspireer ik collega’s om duurzaam te werken en voeg ik duurzame en gezonde waarden toe aan hun projecten. Daarnaast werk ik aan duurzame gebiedsontwikkeling en duurzame gebouwen (BREEAM, LEED, NL Greenlabel).”

Gert Olbertijn
Directeur bij Stabilitas

Gert Olbertijn

Gert Olbertijn (Stabilitas): “Vrijwel iedereen is het er over eens dat we niet op de huidige manier van leven en werken kunnen doorgaan. Het is de uitdaging van Stabilitas om de ingewikkelde materie van klimaatverandering, het verdwijnen van biodiversiteit en het voortwoekerend onrecht te vertalen naar praktische oplossingen. Inzicht in de integrale duurzaamheid van producten en projecten maakt verantwoorde keuzes mogelijk.”