Maak kennis met de mensen achter NL Greenlabel

Nico Wissing
Oprichter en eigenaar

Nico Wissing

Nico Wissing heeft ruim dertig jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen. Door zijn eigen kijk op en gebruik van duurzame materialen wordt hij in binnen- en buitenland als ‘groene visionair’ gezien en regelmatig gevraagd voor adviezen, ontwerpen en lezingen. Naast NL Greenlabel is Nico ook eigenaar van ontwerp- en hoveniersbureau Greenm².

office@nlgreenlabel.nl

Lodewijk Hoekstra
Oprichter en eigenaar

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra is tuinontwerper, tv-presentator en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Lodewijk streeft naar een wereld waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven, zonder dat dit een nadelig gevolg heeft voor ecosystemen en de natuur om ons heen. Naast zijn werk voor NL Greenlabel is hij tv-presentator bij SBS6 en verzorgt workshops en lezingen.

office@nlgreenlabel.nl

Prisca van der Wal
Directeur

Prisca van der Wal

Prisca is een ervaren generalist die binnen NL Greenlabel alles overziet, organiseert en aanjaagt. Ze bewaakt de grote lijn en heeft tegelijkertijd een scherp oog voor de details. Een vitaal onderdeel van haar werk als directeur is ervoor te zorgen dat de belangen van alle partners worden meegewogen bij elke strategische beslissing. 

p.vanderwal@nlgreenlabel.nl

Steven Kamerling
Accountmanager en Projectmanager

Steven Kamerling

Steven Kamerling is landschapsontwerper met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van openbare ruimtes. Als senior projectmanager/adviseur bij NL Greenlabel vervult hij een belangrijke rol bij het implementeren, optimaliseren en toepasbaar maken van het NL Gebiedslabel en het NL Terreinlabel.

s.kamerling@nlgreenlabel.nl

Mattijs van Dalen
Accountmanager duurzame leefomgeving

Mattijs van Dalen

Mattijs van Dalen heeft een grote passie voor groen en innovatie in stedelijk gebied. Hij is specialist op het gebied van groene daken en is zeer gedreven om vraagstukken vanuit klimaatadaptatie en circulaire economie te benaderen en op te lossen. Binnen NL Greenlabel is hij de verbinder en het vaste aanspreekpunt voor de partners en organiseert hij uiteenlopende activiteiten om het netwerk te versterken.

m.vandalen@nlgreenlabel.nl / 06 249 386 87

Rosa van Werven
Junior projectleider

Rosa van Werven

Sociaal planoloog Rosa van Werven houdt zich binnen NL Greenlabel voornamelijk bezig met het thema gebiedsontwikkeling en de toepassing van het NL Gebiedslabel. Haar organiserend vermogen, open houding en haar doorzettingsvermogen zorgen voor een positieve energie in het proces en mooie oplossingen.

r.vanwerven@nlgreenlabel.nl

Thijs Menting
Medewerker communicatie

Thijs Menting

Thijs Menting combineert creativiteit en organisatievermogen aan een vlotte schrijfstijl. Voor NL Greenlabel maakt hij teksten, interviews en andere vormen van communicatie. Ook houdt hij zich bezig met de meer fundamentele vragen achter de transitie naar een duurzame wereld. Zijn academische achtergrond als promovendus in de filosofie komt daarbij goed van pas.

t.menting@nlgreenlabel.nl

Yvonne Hakvoort
Administratief medewerker

Yvonne Hakvoort

Met grote zorg en aandacht houdt Yvonne Hakvoort zich binnen NL Greenlabel bezig met alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Binnen het partnernetwerk en bij de administratie van de duurzaamheidslabels speelt Yvonne een onmisbare rol.

y.hakvoort@nlgreenlabel.nl

Ben Bouman
Financieel medewerker crediteuren

Ben Bouman

Ben Bouman zorgt er voor dat de boekhouding tip top in orde is. Hij houdt zich met name bezig met de facturering en andere financiële zaken.

b.bouman@nlgreenlabel.nl

Myrthe Schotanus
Officemanager

Myrthe Schotanus

Myrthe Schotanus is als netwerker, project- en officemedewerker een echte spin in het NL Greenlabel-web. In alle hectiek behoudt Myrthe het overzicht en zorgt ze dat de juiste informatie op de juiste plek terecht komt.

m.schotanus@nlgreenlabel.nl

Jesse de Klerk
Trainee Junior Projectleider Duurzame Gebiedsontwikkeling

Jesse de Klerk

Jesse Klerk is na een studie Economie met specialisatie in de Circulaire Economie begonnen met een traineetraject binnen NL Greenlabel. Zodoende zal hij ervoor zorgen dat op terrein- en gebiedsniveau de cirkeltjes worden gesloten. Zijn onbevangen enthousiasme en verbindende vaardigheden komen daarbij zeker van pas.

j.deklerk@nlgreenlabel.nl