Maak kennis met de mensen achter NL Greenlabel

Nico Wissing
Oprichter en eigenaar

Nico Wissing

Nico Wissing heeft ruim dertig jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen. Door zijn eigen kijk op en gebruik van duurzame materialen wordt hij in binnen- en buitenland als ‘groene visionair’ gezien en regelmatig gevraagd voor adviezen, ontwerpen en lezingen. Naast NL Greenlabel is Nico ook eigenaar van ontwerp- en hoveniersbureau Greenm².

office@nlgreenlabel.nl

Lodewijk Hoekstra
Oprichter en eigenaar

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra is tuinontwerper, tv-presentator en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Lodewijk streeft naar een wereld waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven, zonder dat dit een nadelig gevolg heeft voor ecosystemen en de natuur om ons heen. Naast zijn werk voor NL Greenlabel is hij tv-presentator bij SBS6 en verzorgt workshops en lezingen.

office@nlgreenlabel.nl

Frank del Gatto
Algemeen Directeur

Frank del Gatto

Frank heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening en brengt een schat aan kennis en ervaring mee op het gebied van digitalisering. Binnen NL Greenlabel richt hij zich o.a. op het uitbouwen en verder professionaliseren van de organisatie en de afstemming van de diensten en producten van NL Greenlabel op de snel ontwikkelende markt.

f.delgatto@nlgreenlabel.nl | 06 14 98 73 07

Prisca van der Wal
Hoofd communicatie & marketing

Prisca van der Wal

Prisca van der Wal is een ervaren generalist die binnen NL Greenlabel alle communicatie overziet, organiseert en aanjaagt. Ze bewaakt de grote lijn en heeft tegelijkertijd een scherp oog voor de details. Een vitaal onderdeel van haar werk is ervoor te zorgen dat de belangen van alle partners worden meegewogen bij elke strategische beslissing. 

p.vanderwal@nlgreenlabel.nl | 06 13 80 78 18

Steven Kamerling
Key Accountmanager en Procesmanager

Steven Kamerling

Steven Kamerling is landschapsontwerper met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van openbare ruimtes. Als key accountmanager  en procesmanager bij NL Greenlabel vervult hij een belangrijke rol bij het implementeren, optimaliseren en toepasbaar maken van het NL Gebiedslabel en het NL Terreinlabel.

s.kamerling@nlgreenlabel.nl | 06 53 81 62 95

Maarten Alberse
Procesmanager

Maarten Alberse

Planoloog Maarten Alberse richt zich op het verbinden van kansen voor verschillende duurzaamheidsthema’s, met name bij gebiedsontwikkelingen. Als expert van het NL Gebiedslabel creëert hij op een laagdrempelige manier meerwaarde voor alle betrokkenen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de doorontwikkeling van het NL Gebiedslabel en NL Terreinlabel op basis van inzichten uit de wetenschap en praktijk.

maarten.alberse@nlgreenlabel.nl | 06 57 83 56 96

Aart Berghorst
Procesmanager

Aart Berghorst

Van jongs af aan was Aart altijd al in de natuur bezig. Van hutten bouwen tot kikkers vangen, zolang het maar buiten was. Na een opleiding Vastgoed & Makelaardij combineerde hij zijn passie voor groen met natuurinclusieve vastgoedontwikkeling. In zijn rol als procesmanager duurzame leefomgeving bij NL Greenlabel zet hij zich met hart en ziel in voor de ontwikkeling van groene en gezonde leefomgevingen, waar mens en natuur in harmonie en balans zijn.

a.berghorst@nlgreenlabel.nl | 06 13 14 68 33

Ilse Bomhof
Account- en relatiemanager

Ilse Bomhof

Ilse houdt zich actief bezig met het partnernetwerk van NL Greenlabel om samen op te trekken en te investeren in een fijne en duurzame samenwerking.

i.bomhof@nlgreenlabel.nl | 06 82 36 09 07

Yvonne Hakvoort
Administratief medewerker

Yvonne Hakvoort

Met grote zorg en aandacht houdt Yvonne zich binnen NL Greenlabel bezig met alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Binnen het partnernetwerk en bij de administratie van de duurzaamheidslabels speelt Yvonne een onmisbare rol.

y.hakvoort@nlgreenlabel.nl

Ben Bouman
Financieel medewerker crediteuren

Ben Bouman

Ben Bouman zorgt er voor dat de boekhouding tip top in orde is. Hij houdt zich met name bezig met de facturering en andere financiële zaken.

b.bouman@nlgreenlabel.nl

Pieter van den Braak
Procesmanager

Pieter van den Braak

Tijdens de afsluitende stage-opdracht van Pieter van den Braak bij NL Greenlabel werden zijn kwaliteiten al snel herkend. De ecologische kennis die hij opdeed tijdens de studie Bos- en natuurbeheer aan de hogeschool Van Hall Larenstein komen goed van pas bij verschillende trajecten. Zodoende is hij vanaf 2021 in dienst getreden als Procesmanager.

p.vandenbraak@nlgreenlabel.nl | 06 58 80 30 97

Beau Lagarde
Procesmanager

Beau Lagarde

Beau heeft als planoloog een achtergrond in Urban Environmental Management vanuit Wageningen University & Research, waar hij ook is afgestudeerd. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd op het gebied van Urban Rewilding. Een concept dat hij heeft verankerd in de methodieken van het NL Terreinlabel en het NL Gebiedslabel en waarvoor hij zich binnen en namens NL Greenlabel inzet om het op grote schaal te implementeren in de ruimtelijke praktijk.

b.lagarde@nlgreenlabel.nl | 06 57 89 35 82

Molla Teka

Molla Teka

Molla is data ingenieur. In Ethiopië behaalde hij zijn master aan de Universiteit van Hawassa en bij TU Twente rondde hij een studie geo-informatica af. Molla gaat zijn kennis over de bodem en geodata inzetten om het Register Duurzame Leefomgeving verder vorm en inhoud te geven.

m.teka@nlgreenlabel.nl I 06 84 58 20 76

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Heb je een groen hart en wil je meehelpen om onze leefomgeving groener, gezonder en gelukkiger te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen het team van NL Greenlabel (en flexibele schil) is altijd plaats voor bevlogen vakmensen die zich willen inzetten voor een groene en duurzame wereld. Of je nu pas afgestudeerd bent of een groenspecialist met veel ervaring, we komen graag met je in contact. Kom eens langs voor een kop duurzame Peeze-koffie, dan bespreken we de mogelijkheden!

Neem contact op via office@nlgreenlabel.nl of bel naar 088-1001810