Maak kennis met de mensen achter NL Greenlabel

Nico Wissing
Oprichter en eigenaar

Nico Wissing

Nico Wissing heeft ruim dertig jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen. Door zijn eigen kijk op en gebruik van duurzame materialen wordt hij in binnen- en buitenland als ‘groene visionair’ gezien en regelmatig gevraagd voor adviezen, ontwerpen en lezingen. Naast NL Greenlabel is Nico ook eigenaar van ontwerp- en hoveniersbureau Greenm².

office@nlgreenlabel.nl

Lodewijk Hoekstra
Oprichter en eigenaar

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra is tuinontwerper, tv-presentator en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Lodewijk streeft naar een wereld waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven, zonder dat dit een nadelig gevolg heeft voor ecosystemen en de natuur om ons heen. Naast zijn werk voor NL Greenlabel is hij tv-presentator bij SBS6 en verzorgt workshops en lezingen.

office@nlgreenlabel.nl

Prisca van der Wal
Directeur

Prisca van der Wal

Prisca van der Wal is een ervaren generalist die binnen NL Greenlabel alles overziet, organiseert en aanjaagt. Ze bewaakt de grote lijn en heeft tegelijkertijd een scherp oog voor de details. Een vitaal onderdeel van haar werk als directeur is ervoor te zorgen dat de belangen van alle partners worden meegewogen bij elke strategische beslissing. 

p.vanderwal@nlgreenlabel.nl | 06 13 80 78 18

Steven Kamerling
Key Accountmanager en Procesmanager

Steven Kamerling

Steven Kamerling is landschapsontwerper met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van openbare ruimtes. Als key accountmanager  en procesmanager bij NL Greenlabel vervult hij een belangrijke rol bij het implementeren, optimaliseren en toepasbaar maken van het NL Gebiedslabel en het NL Terreinlabel.

s.kamerling@nlgreenlabel.nl | 06 53 81 62 95

Mattijs van Dalen
Verbinder

Mattijs van Dalen

Mattijs van Dalen heeft een grote passie voor groen en innovatie in stedelijk gebied. Als zelfstandige ondersteunt hij NL Greenlabel met het verbinden en inspireren van partners binnen het partnernetwerk.

m.vandalen@nlgreenlabel.nl

Rosa van Werven
Procesmanager

Rosa van Werven

Sociaal planoloog Rosa van Werven houdt zich binnen NL Greenlabel voornamelijk bezig met het thema gebiedsontwikkeling en de toepassing van het NL Gebiedslabel. Haar organiserend vermogen, open houding en haar doorzettingsvermogen zorgen voor een positieve energie in het proces en mooie oplossingen.

r.vanwerven@nlgreenlabel.nl | 06 13 14 68 33

Maarten Alberse
Procesmanager

Maarten Alberse

Planoloog Maarten Alberse richt zich op het verbinden van kansen voor verschillende duurzaamheidsthema’s, met name bij gebiedsontwikkelingen. Als expert van het NL Gebiedslabel creëert hij op een laagdrempelige manier meerwaarde voor alle betrokkenen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de doorontwikkeling van het NL Gebiedslabel en NL Terreinlabel op basis van inzichten uit de wetenschap en praktijk.

m.alberse@nlgreenlabel.nl | 06 19 53 42 21

Vacature Account- en relatiemanager

Vacature Account- en relatiemanager

Momenteel hebben we een vacature voor de functie van account- en relatiemanager.

Lees de vacaturetekst.

Yvonne Hakvoort
Administratief medewerker

Yvonne Hakvoort

Met grote zorg en aandacht houdt Yvonne Hakvoort zich binnen NL Greenlabel bezig met alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Binnen het partnernetwerk en bij de administratie van de duurzaamheidslabels speelt Yvonne een onmisbare rol.

y.hakvoort@nlgreenlabel.nl

Ben Bouman
Financieel medewerker crediteuren

Ben Bouman

Ben Bouman zorgt er voor dat de boekhouding tip top in orde is. Hij houdt zich met name bezig met de facturering en andere financiële zaken.

b.bouman@nlgreenlabel.nl

Jesse de Klerk
Trainee Junior Procesbegeleider Duurzame Gebiedsontwikkeling

Jesse de Klerk

Jesse de Klerk is na een studie Economie met specialisatie in de Circulaire Economie begonnen met een traineetraject binnen NL Greenlabel. Zodoende zal hij ervoor zorgen dat op terrein- en gebiedsniveau de cirkels worden gesloten. Zijn onbevangen enthousiasme en verbindende vaardigheden komen daarbij zeker van pas.

j.deklerk@nlgreenlabel.nl | 06 37 43 06 53

Pieter van den Braak
Trainee Junior Procesbegeleider Duurzame Gebiedsontwikkeling

Pieter van den Braak

Tijdens de afsluitende stage-opdracht van Pieter van den Braak bij NL Greenlabel werden zijn kwaliteiten al snel herkend. De ecologische kennis die hij opdeed tijdens de studie Bos- en natuurbeheer aan de hogeschool Van Hall Larenstein komen goed van pas bij verschillende trajecten. Zodoende is hij vanaf 2021 in dienst getreden als Trainee Junior Projectleider Duurzame Gebiedsontwikkeling.

p.vandenbraak@nlgreenlabel.nl | 06 58 80 30 97