Nieuws

Dolmans Landscaping Group en NL Greenlabel gaan samenwerking aan

Nieuws

Met trots en blijdschap kunnen we melden dat Dolmans Landscaping is toegetreden tot ons partnernetwerk. Met bijna 900 werknemers en 11 regionale vestigingen en bedrijfsonderdelen in Nederland en België is Dolmans Landscaping Group een grote speler op het gebied van groenaanleg, -beheer en – advies.

De Dolmans Landscaping Group hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt tot uitdrukking in het strategisch CO2-reductieplan, diverse certificeringen en extra aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het partnerschap met NL Greenlabel voegt Dolmans Landscaping daar een nieuwe stap aan toe. De doelstelling van de samenwerking is om duurzaamheid integraal mee te nemen in ontwerp- en adviestrajecten waardoor de adviseurs en ecologen van Dolmans Landscaping zich nog meer specialiseren in duurzaamheid in de groenvoorziening. Zij worden dan ook opgeleid tot NL Terreinlabel Experts.

Duurzaamheid als vertrekpunt

We zijn van nature doeners”, aldus Mart Hoppenbrouwers van Dolmans Landscaping. “We richten ons al jaren op ecologisch beheer, klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulariteit. De samenwerking met NL Greenlabel versterkt de toegevoegde waarde van Dolmans in het leefklimaat en omgeving van de mens.”

Hoppenbrouwers: “Het enthousiasme is al overgeslagen naar onze projectleiders, adviseurs en ontwerpers. Momenteel zijn wij met diverse opdrachtgevers in gesprek om hun duurzaamheidsambities meetbaar te maken en te vertalen naar nieuwe doelstellingen. Binnen ons ontwerp en –adviesbureau is het duurzaam ontwerpen al gemeengoed, maar de integrale methodiek van NL Greenlabel is zeker een belangrijke aanvulling op het gehele adviesproces.”

NL Greenlabel is verheugd met de samenwerking. Lodewijk Hoekstra, mede-oprichter van NL Greenlabel: “Het zegt veel dat zulke gerenommeerde groenvoorzieners kiezen voor het partnerschap. Met Dolmans hebben we er een gedreven en vooral gespecialiseerde partij bij waardoor het netwerk blijft groeien. We kijken uit om de handen uit de mouwen te steken en Nederland samen groener en duurzamer te maken.”

Lees het Persbericht
Lees meer over Dolmans Landscaping op www.dolmanslandscaping.com

foto: Mart Hoppenbrouwers (Dolmans Landscaping) en Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel) ondertekenen het partnercontract (foto: Dolmans)