Natural Plastics Int. – Eco Keeper (biologisch afbreekbare boomverankering)

Materialen & producten

De Eco Keeper van ‘Natural Plastics’ is de duurzame manier van ondergrondse boomverankering. Het gehele systeem bevindt zich onder de grond. Je ziet er dus niks van en het is ‘hufter proof’. Ook is het beter voor jonge bomen, omdat het kwetsbare boomschors en de stam niet schuren of onder druk komen te staan. Sterker nog, bomen die boven de grond op een natuurlijke manier vrij kunnen bewegen, maken sneller haarwortels aan en groeien tot 30% sneller!

Alle materialen zijn biologisch afbreekbaar, dus ook de van Natu Rope vervaardigde verankeringslijnen. De volledige verankering vergaat zodra de boom voldoende wortels heeft om zelf overeind te blijven. Er blijft niets vervuilends in de aardbodem achter.

Het Keeper Systeem bevat ook producten voor het reguleren van de waterhuishouding. Voorbeelden hiervan zijn de drainagebuis (Natu Drain) en het waterscherm (Natu Sheet). Ook deze producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en 100% onschadelijk voor het milieu. Na het aanbrengen hoeft u nooit meer naar het systeem om te kijken.

PRODUCTSPECIFICATIES

Leveringsinformatie: www.naturalplastics.nl