Op zoek naar duurzame producten en planten voor de buitenruimte? Bekijk de catalogus →

Nieuws

NL Greenlabel is het onafhankelijke label om duurzaamheid in de leefomgeving meetbaar te maken, waarbij groen en biodiversiteit de onderlegger vormen. Het is onze ambitie om samen met onze partners in 2030 de waarde van groen in de bebouwde leefomgeving te verdubbelen. We zijn koploper in Nederland als het gaat om innovatie, kennis en data voor de leefomgeving. En willen actief bijdragen aan een wereld waar mens en natuur meer in balans zijn.

NL Greenlabel is per direct op zoek naar een Operationeel Manager (m/v)

Nieuws

NL Greenlabel is het onafhankelijke label om duurzaamheid in de leefomgeving meetbaar te maken, waarbij groen en biodiversiteit de onderlegger vormen. Het is onze ambitie om samen met onze partners in 2030 de waarde van groen in de bebouwde leefomgeving te verdubbelen. We zijn koploper in Nederland als het gaat om innovatie, kennis en data voor de leefomgeving. En willen actief bijdragen aan een wereld waar mens en natuur meer in balans zijn.

Dienstverband: Fulltime (bij voorkeur 40 uur, minimaal 32 uur)

Over NL Greenlabel
NL Greenlabel is het onafhankelijke label om duurzaamheid in de leefomgeving meetbaar te maken, waarbij groen en biodiversiteit de onderlegger vormen. Het is onze ambitie om samen met onze partners in 2030 de waarde van groen in de bebouwde leefomgeving te verdubbelen.

We zijn koploper in Nederland als het gaat om innovatie, kennis en data voor de leefomgeving. En willen actief bijdragen aan een wereld waar mens en natuur meer in balans zijn.

Ons compacte en gedreven team is aan het uitbreiden om onze ambities en doelen te kunnen realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Operationeel Manager die als geen ander de zaken op orde kan brengen en houden. Die daarnaast als projectmanager kan denken en handelen door als schakel te fungeren tussen onze opdrachtgevers en de interne organisatie.

Wat kun je verwachten?
NL Greenlabel heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt met het ontwikkelen van duurzaamheidslabels, waaronder het NL Gebiedslabel en het NL Terreinlabel. De ontwikkelde labels willen we sneller en breder kunnen aanbieden in Nederland, door nog beter gebruik te maken van ontwikkelde en gedigitaliseerde processen. Zo kunnen we, samen met de partners, verder groeien en nog meer impact maken om de wereld duurzamer te maken.

De Operationeel Manager die we zoeken wil betekenisvol zijn en actief werken aan de grote uitdagingen van deze tijd. Deze manager zorgt voor een soepel lopende bedrijfsvoering. In deze rol rapporteer je aan de directeur en geef je leiding aan de administratie- en de projectorganisatie, in totaal ongeveer 5 medewerkers.

Meer concreet kun je dan denken aan…

 • het managen van de projectenportfolio
 • wekelijkse en maandelijkse rapportage over voortgang en financiën aan de directie
 • optimaliseren van interne processen
 • het dienen als aanspreekpunt en vraagbaak voor medewerkers en externe instanties over (administratieve) organisatorische aangelegenheden
 • het bieden van commerciële ondersteuning aan het projectteam

Wat verwachten we van jou?
NL Greenlabel is op zoek naar een Operationeel Manager die de missie om Nederland groener te maken een warm hart toedraagt. Specifieke groene kennis is geen harde eis. Wat wél belangrijk is, is dat je een kei bent in plannen, beheersen en rapporteren en cijfermatig goed onderlegd bent.

 Verder ben je onze persoon als:

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau,
 • Ervaring hebt met projectmatig werken, bijvoorbeeld bij een advies- of ingenieursbureau
 • “Nauwkeurig, people manager, communicatief, resultaatgericht, flexibel en stressbestendig” zijn woorden die je op het lijf zijn geschreven
 • Je het leuk vindt om contracten op te stellen en te begeleiden
 • Je de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift beheerst.

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken in een dynamische functie in een groeiende organisatie met een groene missie, waar plezier in je werk voorop staat
 • Onze cultuur kenmerkt zich door een gezellige en informele sfeer
 • Een marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek
 • Laptop en telefoon
 • Pensioenregeling
 • 8% Vakantiegeld

Wij werken hybride; twee tot vier dagen per week werkt het team vanuit ons kantoor in Megchelen.

Herken jij jezelf in dit profiel? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Prisca van der Wal. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Prisca van der Wal, directeur NL Greenlabel: 06  13 80 78 18  of mail naar: p.vanderwal@nlgreenlabel.nl

Reageren kan tot en met woensdag 31 augustus 2022. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.